Collectieve aanpak bedrijventerreinen

Bij SEB-MH geloven we in collectieve verduurzaming. Wanneer je met meerdere ondernemingen op een bedrijventerrein aan de slag gaat met isolatie en zonnepanelen, maak je echt meters.

Daarom gaat SEB-MH in de komende jaren alle bedrijventerreinen in Midden-Holland af om ondernemers enthousiast te maken de verduurzaming van hun bedrijf op te pakken. We zijn bijvoorbeeld al actief geweest op Coenecoop in Waddinxveen, Gouwestroom in Gouda en Broekvelden/Groote Wetering in Bodegraven.

We komen je graag informeren

SEB-MH komt langs op bedrijventerreinen om ondernemers verder te informeren. Meld je aan voor een bijeenkomst bij jou in de buurt of nodig ons uit op jouw bedrijventerrein.

Gouwestroom

Hoe werkt het?

Bij een collectieve verduurzamingsactie besluiten minimaal vijf bedrijven op één bedrijventerrein om samen een subsidie aan te vragen bij de provincie. Deze subsidie geeft 20% retour op alle energiebesparende maatregelen en op energieopwekking zoals met zonnepanelen.

SEB-MH helpt de ondernemers van het bedrijventerrein op weg de maatregelen te inventariseren en de subsidie aan te vragen. We maken ook een businesscase voor elk bedrijf dat meedoet en zorgen voor een intentieverklaring (commitment) van de gemeente en deelnemende bedrijven. Dit doen we vrijblijvend en kosteloos.

Collectieve projecten

SEB-MH gelooft dat ondernemers sneller en voordeliger stappen kunnen zetten door samen op te trekken. Daarom verzamelen we op elk bedrijventerrein telkens minimaal vijf bedrijven om samen een subsidie aan te vragen bij de provincie.

Meer informatie

Wil je meer weten of SEB-MH uitnodigen op jouw bedrijventerrein? Mail naar info@seb-mh.nl.