Diensten

SEB-MH is gesprekspartner voor bedrijven over de energietransitie. Wij bieden onze hulp aan op drie gebieden, die een grof stappenplan voor verduurzaming vormen: eerst besparen, dan opwekken en ten slotte omschakelen.
Energiebesparing

Energiebesparing

Besparen is noodzaak voor het klimaat en voor de portemonnee. Een van onze consulenten komt op bezoek voor een opname en denkt mee over isolatie en slimme manieren om energie te besparen. SEB-MH kent de fiscale regelingen en heeft een sterk netwerk van partijen voor de uitvoer hiervan.

Energieopwekking

Energieopwekking

Zonnepanelen op je dak is financieel een no-brainer, maar de realisatie heeft nog wat voeten in de aarde. SEB-MH denkt mee over verzekeringen, netcapaciteit en eventuele samenwerking met een energiecoöperatie en helpt bij de aanvraag van subsidies. Ook bij windenergie denken we met je mee.

Gasloos ondernemen

Gasloos ondernemen

Wijk na wijk zal van het gas af gaan. Wacht jij dat af of pak je zelf de regie? In beide gevallen maakt SEB-MH samen met jou een stappenplan. Heb je voldoende isolatie? Welke warmtebron is geschikt? En kun je de investering gelijk combineren met zonnepanelen?