Gasloos ondernemen

Wijk na wijk zal van het gas af gaan. Wacht jij dat af of pak je zelf de regie? In beide gevallen maakt SEB-MH samen met jou een stappenplan. Heb je voldoende isolatie? Welke warmtebron is geschikt? En kun je de investering gelijk combineren met zonnepanelen? SEB-MH zorgt dat jij op termijn het aardgas vaarwel kunt zeggen.

Finishing touch

Van fossiele brandstoffen af gaan is het ultieme doel en de laatste stap in jouw verduurzaming. Na besparing waar noodzakelijk en opwekking waar mogelijk, is het tijd voor omschakelen en optimaliseren. Je investeert in nog zuinigere machines en maakt de switch naar een warmtepomp die past bij je (nieuwe) energiehuishouding.

SEB-MH helpt jou met het meerjarenplan om hier te komen. We begeleiden het proces langs adviseurs, aanbieders, verzekeraars en netbeheerders – en we steken een handje toe nodig.

Vrijblijvende check

Wil jij eens kijken wat er mogelijk is? Afspraken maken met jouw verhuurder? Collectief verduurzaming oppakken? Of jouw kantoor naar energielabel C krijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op.