Over Servicepunt Energietransitie Bedrijven Midden-Holland

SEB-MH is opgericht voor en door ondernemers. De stichting is een samenwerking van de duurzaamheidsplatforms uit Midden-Holland en wordt gefinancierd door het bedrijfsleven, de gemeenten en de provincie Zuid-Holland. Deze organisaties ondersteunen SEB-MH in zijn missie om het elke ondernemer mogelijk te maken diens bedrijf duurzaam en toekomstbestendig in te richten. Daarom kan SEB-MH zijn diensten in de RES-regio Midden-Holland kosteloos en onafhankelijk aanbieden. Daaronder vallen de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. 

Het SEB-MH bestaat uit een kernteam van consulenten.

Niels Fluitman duurzaamheidsconsulent SEB-MH

Niels Fluitman

Binnen het team coördineert Niels de aanpak en begeleidt hij de bedrijven direct op hun weg naar verduurzaming. Hij staat paraat om ondernemers wegwijs te maken in de wet- en regelgeving van energiebesparing en -opwekking. Hij heeft ervaring met verduurzaming van verschillende bedrijventerreinen waaronder de Schiedamse Haven en het ZKD terrein in Den Haag, naast zijn rol bij SEB-MH is hij actief als projectleider bij de gemeente Amsterdam.

nielsfluitman@seb-mh.nl
Ton Vreeburg duurzaamheidsconsulent SEB-MH

Ton Vreeburg

Sinds een aantal jaren is Ton actief in het adviseren van bedrijven, VvE’s en instellingen over duurzame opwek van energie met zonnepanelen en de toepassing van verschillende besparingsmaatregelen. Ton heeft een achtergrond in strategievorming, R&D/productontwikkeling en hands-on executie bij partijen als KPN en Akzo Nobel. Binnen het team zet hij zich met name in op de realisatie van zon op dak.

tonvreeburg@seb-mh.nl
Martin Zwinkels900x900px_zwart-wit2

Martin Zwinkels

Vanuit mijn verleden heb ik een sterke affiniteit met ondernemers en hun ondernemingen ontwikkeld en ik heb een passie voor verduurzaming. De combinatie van die twee zet ik graag voor SEB-MH in.

martinzwinkels@seb-mh.nl
Joep_Coenen_900x900px_zwart-wit2

Joep Coenen

Joep heeft binnen de SEB-MH zijn focus op verduurzaming van bedrijventerreinen, waarbij de sleutel ligt in het bij elkaar brengen van ondernemers om samen stappen te definiëren en te komen tot realisatie van concrete oplossingen. De ondernemers staan daarbij centraal.

Joep is zelf ook ondernemer en ontwerpt en bouwt waterstofproductiefaciliteiten en -tankstations. Hierbij komt zijn ervaring in de energiewereld op het gebied van o.a. veiligheid en project management goed van pas.

joepcoenen@seb-mh.nl